اهمیت موقعیت جغرافیایی فراساز

بخش کشاورزی:

این شهرستان با توجه به ویژگی های خاص اقلیمی، آب، خاک و شرایط طبیعی، از استعدادهای ویژه ای برای تولید محصولات زراعی و باغی با کیفیت بالا برخوردار است. کشاورزی از مهم‌ترین مشاغل اهالی به شمار می‌رود و شامل کشت گندم، جو، چغندرقند، بنشن و تره بار است. شهرستان ساوجبلاغ در زمینه کشت گیاهان دارویی نیز مستعد است. باغ داری یکی دیگر از رشته‌های اقتصادی این شهرستان است که شامل کشت درختان میوه از قبیل سیب، گوجه، ‌گیلاس، زردآلو و هلو می باشد. یکی دیگر از فعالیت‌های این شهرستان دام داری است که در کنار کشاورزی انجام می‌شود. انواع فرآورده‌های لبنی و دامی از قبیل پوست، پشم و لبنیات از جمله تولیدات این منطقه به شمار می رود.

بخش صنعت:

مشاغل صنعتی از مهم ترین عوامل توسعه اقتصادی کشور است. با توجه به نزدیکی شهرستان ساوجبلاغ به بازارهای فروش بزرگ، راه‌اندازی کسب ‌وکار تولید پوشاک امکان‌پذیر بوده و از صرفه اقتصادی بالایی نیز برخوردار است. تولید مصالح ساختمانی مانند تیرچه، بلوک و سفال از دیگر فعالیت‌هایی است که در شهرستان ساوجبلاغ، بازدهی خوبی خواهد داشت. صنایع فعال این شهرستان عبارت‌اند از: واحدهای تولید داروهای گیاهی (مجتمع داروسازی برکت)، سرنگ و گان و ماسک (شرکت سوپا)، قطعات خودرو، لوازم‌خانگی (شرکت پاکسان، هیمالیا و ال جی)، ام‌دی‌اف، کابینت، مبل، کارتن و سبد، دستمال کاغذی، لوازم آرایشی، لوازم الکترونیکی، دینام و تسمه، سیم و کابل، موزاییک، بتن و کارخانه ماموت (تولید کالاهایی همچون ماشین، تریلی، کانتینر و اتاقک ماشین).

بخش خدمات:

تنوع در حوزه مشاغل خدماتی بسیار زیاد است و حرفه‌های زیادی را در برمی‌گیرد که میزان سودآوری حرفه‌ها باتوجه‌به نیاز و ظرفیت منطقه با یکدیگر تفاوت‌هایی دارد. برای مثال گردشگری از فعالیت‌هایی است که با سودآوری بسیاری همراه است و در شهرستان ساوجبلاغ نیز ظرفیت‌های بسیار خوبی برای سرمایه‌گذاری در زمینه گردشگری وجود دارد. این شهرستان زیبا و تاریخی به دلیل عبور بزرگراه تهران – قزوین و نزدیکی آن به کلان‌شهرهای تهران و کرج دارای موقعیت ممتازی از نظر جذب گردشگر است و قابلیت‌های بسیار خوبی جهت سرمایه‌گذاری در این حوزه وجود دارد.

 

 

پیام خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *